De SAG heeft een online patiëntenomgeving. In deze omgeving kunt u een afspraak inplannen met zorgverlener, een herhaalrecept aanvragen, een eConsult voeren met uw huisarts en uw medisch dossier inzien.

U kunt uw patiëntenomgeving bereiken via de App of de webversie. De App kunt u  instellen op een andere taal. Op dit moment kunt u kiezen uit Engels, Arabisch en Turks.


Registreren voor de patiëntenomgeving

Voordat u de patiëntenomgeving kunt gebruiken, moet u een account aanmaken. Dit account kunt u gebruiken voor zowel de App als de webversie.

  1. Maak een nieuw account aan (‘Registreren’) op mijn.sag-amsterdam.nl/_/zeeburg.
  2. Klik binnen 24 uur na ontvangst op de bevestigingslink in de e-mail die u ontvangt.
  3. Uw accountgegevens worden vergeleken met ons bekende gegevens. Bij onduidelijkheden nemen we contact met u op om de registratie af te kunnen ronden.
  4. Uw account wordt geactiveerd. Vanaf dat moment kunt u gebruikmaken van de online diensten in zowel de App als de webversie.

Vragen of problemen

Heeft u een technische vraag? Bijvoorbeeld problemen met inloggen of een foutmelding? Kijk dan bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website van Uw zorg online. Technische vragen over het portaal kunnen wij helaas niet beantwoorden in het gezondheidscentrum.

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag? Bijvoorbeeld over herhaalmedicatie? Neemt u dan contact op met ons gezondheidscentrum via uw patiëntenomgeving of via ons algemene telefoonnummer.